Τα μικρά ξύλινα σπίτια μπορούν να ταιριάξουν απόλυτα με το περιβάλλον και να καλύψουν κάθε σας ανάγκη είτε είναι ένας ξενώνας στο κήπο σας η στη ταράτσα σας η ακόμη να χρησιμοποιηθούν σε κατασκηνώσεις η για τουριστικά καταλύματα σε.campings,bungalows η τη δημιουργία δασικών χωριών.

Είναι οικολογικά και απόλυτα φιλικά με το περιβάλλον τα οποία σε συνδυασμό με τις θερμομονωτικές τους ιδιότητες και τις πολύ χαμηλές τιμές τα καθιστά την καλύτερη επιλογή

Επιλέξτε το είδος της τοιχοποιίας που επιθυμείτε.

Α Τύπος Με Μονό Τοιχίο Από ορθογωνίους Κορμούς

Σκελετός

Οι διατομές των μονών θυληκωτών τοιχίων κυμαίνονται από 28 χιλ μεχρι 120 χιλ ανάλογα την επιθυμία του πελάτη . Το δέσιμο των τοιχίων ( μονών και διπλών), εκτός από την διπλή θυληκωτή επαφή των δοκών, επιτυγχάνεται και με την χρήση μεταλλικών ντιζών με ελατήρια και παξιμάδια , έτσι ώστε τα τοιχία να είναι συμπαγή.

O εμποτισμός υπό πίεση γίνεται σε βάθος και προστατεύει τα ξύλινα στοιχεία, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά του κτιρίου. Η εμποτισμένη επιφάνεια του ξύλου δεν έχει υπολείμματα ξύλου ούτε μυρωδιές.Μία από τις πλέον αποτελεσματικές και απλές λύσεις για την αύξηση της αντοχής του ξύλου όταν έρχεται σε επαφή με το έδαφος είναι ο εμποτισμός υπό πίεση σε κλίβανο.

Η διαδικασία εμποτισμού λειτουργεί προστατευτικά έναντι αρνητικών παραγόντων όπως, κακοκαιρία, μύκητες, και έντομα. Διαμέσου του εμποτισμού, ειδικότερα επιτυγχάνονται:Αυξημένη αντοχή του ξύλου σε περιοχές με υψηλά επίπεδα υγρασίας και σε επαφή με το έδαφος. Αντοχή στην παραμόρφωση(διαστολές, συστολές λόγω αλλαγών στα επίπεδα υγρασίας.Αντοχή στους μύκητες και σε επιβλαβή για το ξύλο έντομα.Αποτελεσματική αντιμετώπιση της μούχλας.

Β Τύπος Με Διπλό Μονωμένο Τοιχίο Από ορθογώνιους Κορμούς

Σκελετός

Οι διατομές των εξωτερικών τοιχίων κυμαίνονται από 40 χιλ μέχρι 120 χιλ ανάλογα την επιθυμία του πελάτη ,κατόπιν τοποθετούνται ξύλινες τεγιδες-δοκάρια διατομής 5χ10 εκ η 5χ7 εκ ανάλογα την συμφωνηθείσα μόνωση ενδιάμεσα εξωτερικής και εσωτερικής ξύλινης επένδυσης .Τα δοκάρια που σχηματίζουν το σκελετό δένονται με τους ορθογώνιους θυλακωτούς δοκούς με ειδικές μεταλλικές γωνίες έτσι ώστε να απορροφώνται οι συστολές και διαστολές του ξύλου.

Ενδιάμεσα των τοιχίων τοποθετείται το μονωτικό υλικό καθώς επίσης και οι σωληνώσεις των ηλεκτρολογικών και υδραυλικών στοιχίων Το δέσιμο των τοιχίων , εκτός από την διπλή θυληκωτή επαφή των ορθογωνίων δοκών, επιτυγχάνεται και με την χρήση μεταλλικών ντιζών με ελατήρια και παξιμάδια , έτσι ώστε τα τοιχία να είναι συμπαγή.

Στέγη

Α Τύπος Στέγης Με Κεραμικά Κεραμίδια
Β Τύπος Με Ασφαλτικά Κεραμίδια
Πάτωμα